KuPS C14 harkkapelikiertueella
Julkaistu: 10.12.2017 00.00

KuPS C14 harkkapelikiertueella

KuPS C14 kävi pelaamassa 9-10.12.2017 harjoitusotteluja Etelä-Suomessa. Vastassa olivat pääkaupunkiseudun ylpeydet HJK Helsingistä ja VJS Vantaalta.

Alkutalvi on harjoituspelien ja harjoittelun aikaa. Edellinen kausi on loppunut ja hiljalleen aloitetaan latautuminen uuteen kauteen. KuPS C14 kävi hakemassa pallotuntumaa Etelä-Suomen kovilta joukkueilta kahden päivän kiertueellaan. Pelien tavoitteeksi oli asetettu erityisesti joukkuepelin harjoittelu. Harjoituspeleissä pelaajia peluutettiin myös mahdollisimman tasaisesti peliajan suhteen.

Lauantaina kohdattiin HJK:n ykkösjoukkeesta ja haasteesta muodostettu ryhmä Helsingin Destamatic -kentällä. Peli oli näistä kahdesta pelistä helpompi ja selkeästi KuPS:n hallinnassa. Lopputulos KuPS:lle 3-2. Sunnuntaina oli vastassa VJS ykköskokoonpanollaan Vantaan Aktia-areenalla. Ottelut VJS:aa vastaan eivät ole olleet helppoja, monta kertaa on jouduttu toteamaan, että "turpiin tuli", kuten Aulis Rytkönen olisi asian ilmaissut. Ottelu oli tiukka, mutta KuPS:n peli myös edellispäivääkin parempaa. Pelikiertueen kruunuksi KuPS vei ottelun 2-1.

Päävalmentaja Kalle Rönkkö oli tyytyväinen joukkueen esityksiin. Joukkuepelillisiä asioita oli oivallettu ja jokaisen pelaajan kohdalla on menty osamisessa eteenpäin. Ennen kauden alkua pelataan vielä muutamia harjoitusotteluja sekä osallistutaan Riika-Cuppiin. Tästä on hyvä ponnistaa.

toimittajana Pekka Kortelainen

Seuran uusimmat

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai