Junnupelemuut 2017

23. JUNNUPELEMUUT Pienpeliturnaus 18.- 19.11.2017


ILMOITA JOUKKUEESI TURNAUKSEEN TÄSTÄ

JunnuPelemuut on PeeÄssän nimikkoturnaus ja järjestetään jo 23. kerran Kuopio-hallissa. Osallistua voivat 2004 - 2009 (ikäryhmät D13 - F8) välisenä aikana syntyneiden poika-, tyttö- ja sekajoukkueet. SPL:n lisenssiä ei tarvita, jokainen pelaaja/joukkue huolehtii omasta vakuutusturvastaan. Ilmoittautumisaika päättyy 10.10.2017 tai kun joukkuemäärä on täynnä, ilmoittaudu siis ajoissa. Turnaukseen otetaan max 90 joukkuetta.

Kaikki ottelut pelataan Kuopio-hallissa, lauantaina ja sunnuntaina. Hallilla järjestetään molempina päivinä lounasruokailu, tarkemmat tiedot tästä ja majoituksista julkaisemme lokakuussa. Otteluohjelmat julkaistaan tällä sivulla niiden valmistuttua loka-marraskuun vaihteessa.

Ilmoittautumismaksu on 190 euroa / joukkue, maksu laskutetaan ilmoittautumisessa annetulta yhteyshenkilöltä heti ilmoittautumisen päätyttyä.

Tiedustelut seuran toimisto kirsi.poyhonen@juniorikups.fi tai 017-2668571 (ma-pe 9.00-15.00).

Tervetuloa Pelemuisiin ja Kuopioon!


Joukkuelistat ja pelitapa 2017 (päivitetään lokakuussa 2017)
Yhteistyökumppanien esitteet (päivitetään lokakuussa 2017)
Majoitus- ja ruokailutarjoukset (päivitetään syyskuussa 2017)

TURNAUKSEN SÄÄNNÖT

1.Pelikentän koko on noin 55 x 30 m eli Kuopio-hallin iso kenttä poikittain jaettuna kolmeen osaan, verkkoseinät rajoina ja käsipallomaalit. Ikäryhmissä F9 ja F8 on keskikenttä jaettuna kahtia ja pelataan poikittain (nappulamaalit).

2.Peliaika on noin 20 min ilman puoliaikaa. Uusi peli alkaa aina 20 min välein eli tasalta, 20 yli ja 20 vaille. Mikäli joukkue/joukkueet myöhästyvät, lyhenee peliaika.

3. Pelaajat: D13 ja D12: kentällä 6 pelaajaa, ei maalivahtia, kotijoukkue katsomon puolella. E11 ja E10: kentällä 7 pelaajaa, ei maalivahtia, kotijoukkue katsomon puolella. F9 ja F8: kentällä 4 pelaajaa ja maalivahti, kotijoukkue kellotaulun puolella.

4. Vaihtopelaajat ovat verkon ulkopuolella. Verkossa riippuminen on kielletty! Vaihto tapahtuu puolustuspään kulmasta. Vierasjoukkue vastaa erivärisestä paidasta.

5. Ei paitsiota eikä sivurajaheittoja, seinäsyöttö sallittu, reunaverkot kuuluvat pelialueeseen. Pallo on pelissä koko ajan, myös maalin takana.

6. Liuku- ja olkapäätaklaus sekä verkkoseinää vasten taklaaminen on kielletty. Tahalliset ja törkeät taklaukset sekä selkään ajot väliverkkoja vastaan ovat vähintään varoituksen arvoisia virheitä, myös ulosajo on mahdollinen. Ulosajettu pelaaja ei saa enää pelata siinä ottelussa, jossa on ulosajettu. Hän saa pelata seuraavassa ottelussa. Joukkue saa ottaa kentälle uuden pelaajan ulosajetun tilalle.

7. Rangaistuspotkut ammutaan puolesta kentästä tyhjään maaliin. Lisäys: Sarjoissa F9 ja F8 rangaistuspotku suoritetaan 7,5 metrin etäisyydeltä maalista (maalivahti maalissa).

8. Hyväksytyn maalin jälkeen aloitetaan keskeltä reilulla syötöllä alaspäin.

9. Yli puolesta kentästä, tai suoraan aloituksesta laukaistua maalia ei hyväksytä.

10. Jos pallo takertuu seinäverkkoon tai menee toiselle kentälle, peli jatkuu epäsuorallavapaapotkulla.

11. Jos loppuvihellyksen tullessa on laukaus lähtenyt ja pallo menee maaliin, maali hyväksytään.

12. Mikäli pelin aikana syntyy viiden (5) maalin ero, esim.5-0 tai 6-1 voi tappiolla olevajoukkue ottaa peliin yhden ylimääräisen pelaajan. Kun maaliero on kaksi (2) maalia, esim..5-3, on ylimääräisestä pelaajasta luovuttava.

13. Voittaja saa pelistä 3 pistettä, tasapelistä 1 piste molemmille joukkueille ja hävinneelle joukkueelle 0 pistettä. Tasapisteissä ratkeaa sijoitus seuraavan järjestyksen mukaan: keskinäinen ottelu, maaliero, tehdyt maalit. Jos alkusarjassa kolme tai useampi joukkue on tasapisteissä, otetaan vertailuun niiden keskinäiset ottelut. Mikäli eroa ei synny, otetaan vertailuun joukkueiden kaikki alkusarjan ottelut. Mikäli tilanne on edelleen tasan, ratkaisee sijoituksen arpa. Jos loppusarjassa joukkueiden välille ei saada eroja, ratkaistaan sijoitus tarkkuuspotkukilpailulla rangaistuspotkukilpailun säännöin. Cup-periaatteella pelattavien otteluiden päättyessä tasan, ratkaistaan ottelu tarkkuuspotkukilpailulla.

14. Turnaukseen voi osallistua myös ilman Suomen Palloliiton lisenssiä. Jokainen joukkue vastaa itse vakuutusturvastaan ja mahdollisesti hallissa aiheuttamistaan vahingoista.

15. Turnauksessa palkitaan ikäluokissa D13-E10 kolme (3) parasta joukkuetta mitalein ja kaikki pelaajat diplomein.Ikäluokissa F9 ja F8 pelataan Palloliiton Kaikki-pelaa säännöillä, joten niissä ei pelata sijoituksista. Kaikki pelaajat saavat diplomin. Lisäksi valitaan molemmista ikäluokista yksi Fair Play joukkue.

16. Sama pelaaja ei saa pelata kahdessa joukkueessa, ellei vastapuolen kanssa ole asiasta sovittu etukäteen.

17. Kotijoukkue aloittaa.

18. Maaliviivan takaa ei palloa saa ottaa käsiin.

19. Pelitulosta ja sarjataulukkoa koskevat huomautukset tehtävä 20 min. kuluttua pelin päättymisestä.

20. Tyttöjoukkueet voivat osallistua joko oman ikäistensä tai vuotta nuorempien sarjaan valintansa mukaan. Sekajoukkueet pelaavat omassa ikäryhmässään.

21. Yli-ikäisiä pelaajia ei joukkueessa saa olla. Koska kyseessä on pienpeliturnaus, yli-ikäisyyssääntö EI OLE voimassa.

22. Ikäluokat F9 ja F8: Maalivahti EI saa ottaa palloa käteen, jos oman joukkueen pelaaja sen hänelle jalalla syöttää. Maalivahti saa avata pallon käsistä potkaisemalla. Jos pallo kuitenkin menee suoraan maaliin, niin maalia ei hyväksytä.   
Lisää uutisia
KuPS ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat