KuPS D13 Kolme pistettä Keski-Suomesta
Julkaistu: 14.05.2017 00.00

KuPS D13 vieraili Puolen Suomen Liigan otteluissaan tällä kertaa Keski-Suomessa. Äitienpäivän 14.5.2017 pelit pelattiin hienossa ympäristössä Säynätsalon kentällä.

Puolen Suomen Liigan neljän joukkueen tapahtumassa pelasivat äitienpäivän aurinkoisessa säässä KuPS, Jippo, JJK ja Komeetat. KuPS käynnisti ottelunsa vanhaa tuttua JJK:a vastaan. Pelin vauhti oli heti alusta alkaen kova. Ensimmäinen vartti oli tasaista kamppailua ja KuPS pääsi muutamiin hyviin tilanteisiin. JJK pystyi kuitenkin hyvällä syöttöpelillä ja pallottomalla liikkumisella kääntämään pelin hallintaansa. JJK:n pakka oli paremmin kasassa kuin KuPS:lla, joten tällä kertaa 3-0 voitto oli JJK:lle ansaittu. Komeettojen pelikunto oli ennen ottelua hieman arvoitus. KuPS:n kaupunginosajoukkueet, Hirvet ja Ketut, olivat käyneet aikaisempina vuosina kaatamassa Komeetat useaan otteeseen Jyväskylän turnauksissa. Tällä kertaa Komeetat osoittivat pelillistä terävyyttä pelaamalla päivällä Jipon kanssa tasatuloksen. KuPS:n peli alkoi hyvin ja Niko Adolfsson viimeisteli KuPS:n ensimmäisen maalin 5 minuutin kohdalla. Tämän jälkeen peli oli tasaista kamppailua, vaarallisia tilanteita syntyi puolin ja toisin. Toisen erän alkuun Komeetat teki tasoitusmaalin. KuPS:n peli parani kuitenkin koko ajan pelin edetessä. Erikoistilanteisiin alettiin saada vaarallisuutta. 34 minuutin kohdalla KuPS sai kulmapotkun ja joukkueen kapteeni Veikka Kortelainen pisti pallon väkisin maaliin kovalla junttapuskulla maalin takakulmalta. Toisen erän loppupuoliskolla KuPS:n ote pelistä vahveni ja peli päättyi KuPS:lle 2-1. Kolmen pisteen saaliilla KuPS nousi liigan kolmen kärkeen.