Kortteliliiga yhteistyössä Savon Ammatti- ja aikuisopiston kanssa!
Julkaistu: 21.02.2017 00.00

Kortteliliiga yhteistyössä Savon Ammatti- ja aikuisopiston kanssa!

KuPS ry ja Kuopion Kortteliliiga yhteistyöhön Savon Ammatti- ja aikuisoppilaitoksen kanssa. KuPS ry on valittu Suomen Palloliiton Hyvää Seuraa-hankkeeseen. Hyvää Seuraa-hanke on Suomen Palloliiton, Sakki ry:nja kymmenen jalkapalloseuran yhteinen hanke, jossa pyritään saamaan opiskelijoita mukaan seuratoimintaan ja liikkumaan matalankynnyksen tapahtumien kautta.

KuPS ry tarjoaa kolmelle Sakky:n opiskelijalle työharjoittelupaikan, jossa yhtenä osa-alueena on Kortteliliigan markkinointi ja uusien Kortteliliigan nettisivujen päivitys. Tässä työssä opiskelijat pääsevät tutustumaan oikeaan työhön ja toteuttamaan oppimiaan asioita käytännössä. Opiskelijat pääsevät tuomaan omia ajatuksiaan ja ideoitaan esille kuinka asiat tulisi hoitaa.

Ilmoittautuminen Kortteliliigaan avataan lähiaikoina ja tarkemmat ohjeet ilmoittautumiselle julkaistaan samaan aikaan, joten ole tarkkana varsinkin sosiaalisessa mediassa ettet jätä välistä tätä ainutlaatuista tilaisuutta kerätä joukkuetta ja ilmoittautua mukaan!

Opiskelijat jotka valittiin harjoitteluun ovat: Miro Siltavuori, Myan Doot ja Juho Airaksinen.

Seuran uusimmat

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai